Larissa Loman is een jonge creatieve visionair. Als creatieve inspirerende vrouwelijke ondernemer combineert ze talent en daadkracht met een sterke creatieve geest. Haar vermogen om creatieve ideeën om te zetten in acties met impact maken het verschil in het hedendaagse onderwijs in Nederland.

Welkom bij “In the Spotlight”, waar we inspirerende personen in de schijnwerpers zetten die een positieve impact hebben op hun vakgebied. Vandaag staat een jonge vrouwelijke ondernemer centraal die de wereld van educatie, en interculturele evenementen op haar kop zet: Larissa Loman! Ze is een krachtige voorvechter van internationalisering in het onderwijs en heeft het vermogen om creatieve ideeën om te zetten in actie. Een creatieve visionair dus. We leren haar in dit interview kennen en leren van haar tips. Larissa in een het kort; een vrouw met ijzersterke discipline, harde werker, kent de kracht van durven en liefde.

Larissa Loman

Als vrouwelijke ondernemer iinspireert Larissa andere vrouwen om ook hun plek te vinden en hun unieke perspectieven te benutten. Soms is een eerste stap naar creatieve vrijheid niet makkelijk maar wel nodig.

Creatieve Evenementen en Workshops
Naast haar focus op China-gerelateerde evenementen, zoals het immersieve weekend Immersion 500 waar studenten Japans, Koreaans en Chinees leren, host Larissa ook creatieve (bedrijfs-)evenementen en workshops.

Larissa maakt zich sterk voor internationalisering in het onderwijs, waarbij ze China als haar startpunt neemt. Het leren van verschillende culturen is in het hedendaagse onderwijs essentieel voor persoonlijke en professionele groei.

Haar inzet voor internationalisering motiveert vele onderwijzers om ook verder te kijken dan hun eigen omgeving en te streven naar internationale impact.

Meer over Larissa

site Larissa Loman

Als je meer wilt weten over haar creatieve ondernemersavonturen, kun je haar volgen op haar website LarissaLoman.nl en op KOTATSU TV.

Dit was het eerste deel van Ondernemers in de Spotlight waar nspirerende persone in de schijnwerpers worden gezet.